Ασφάλιση Φοιτητών Εξωτερικού από την Υδρόγειο και τις Ασφάλειες Σαριδάκης

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν ή συμμετέχουν σε πρόγραμμα Erasmus σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρέχει σειρά καλύψεων που αφορούν την περίπτωση προσωπικού ατυχήματος, την Προσωπική Αστική Ευθύνη καθώς και την ταξιδιωτική ασφάλιση του φοιτητή.

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και διαμορφώνονται ανάλογα με το χρόνο παραμονής του φοιτητή από €60 (για τρίμηνη παραμονή) – €150 (για ετήσια παραμονή).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας στο email:info@saridakisins.gr

Auto Extra – Auto Extra Plus από την Υδρόγειο Ασφαλιστική και τις Ασφάλειες Σαριδάκης

 

 

Για ΙΧ Επιβατικά. Η πληρέστερη πρόταση ασφάλισης του αυτοκινήτου σας σε ασυναγώνιστο κόστος. Εκτός από τις καλύψεις του βασικού προγράμματος προσφέρεται ένα πλήθος καλύψεων που αφορούν τις πιο συνηθισμένες αιτίες καταστροφής ή απώλειας του αυτοκινήτου σας. Περιλαμβάνεται και η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης σε περίπτωση φωτιάς, μερικής και ολικής κλοπής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους ασφαλιστικούς συμβούλους μας

Ασφάλεια Εν Οίκω | κύρια κατοικία από την Prime Insurance

Το πρόγραμμα ασφάλεια Εν Οίκω | κύρια κατοικία ασφαλίζει το κτίριο και το περιεχόμενο της Κύριας Κατοικίας σας με τους δικούς σας όρους και σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας.
Εκτός από την απαραίτητη βασική ασφάλιση, σας προτείνει μία σειρά από σημαντικές συμπληρωματικές καλύψεις για να επιλέξετε και να δημιουργήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
Πολύτιμες παροχές και πλεονεκτήματα ολοκληρώνουν την ασφάλιση της περιουσίας σας για να νιώθετε πιο ασφαλείς και προστατευμένοι με τη δική σας ασφάλεια εν οίκω!
Οι βασικές καλύψεις
Ζημιές από πυρκαγιά, κεραυνό, καπνό, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, πολιτικές ταραχές.
Θραύση τζαμιών – καθρεφτών
Βραχυκύκλωμα  ηλεκτρικών κτιριακών εγκαταστάσεων ή/και ηλεκτρικών συσκευών
Προσωπικό ατύχημα
Οι συμπληρωματικές καλύψεις
Ζημιές από καιρικά φαινόμενα (θύελλα, πτώση δέντρων / στύλων από θύελλα, πλημμύρα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, χιονόπτωση, χαλαζόπτωση, έξοδα άντλησης νερών).
Ζημιές από κλοπή (κλοπή οικοσκευής με διάρρηξη, κλοπή οικοσκευής με τη χρήση αντικλειδιού, κλοπή κοσμημάτων που βρίσκονται σε χρηματοκιβώτιο, ζημιές κλοπής στο περιεχόμενο και στο κτίριο της κατοικίας).
Αστική ευθύνη από καλυπτόμενο κίνδυνο. Συμπεριλαμβάνεται και η αστική ευθύνη ενοικιαστή προς τον ιδιοκτήτη ή ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή.
Γενική αστική ευθύνη.
Ζημιές από σεισμό ή έκρηξη ηφαιστείου (και τις συνέπειες αυτών δηλ. έκρηξη, πυρκαγιά, παλιρροϊκό κύμα, καθίζηση ή κατολίσθηση)
Οι δωρεάν παροχές
Κάλυψη των δόσεων του στεγαστικού δανείου, σε περίπτωση ζημιάς, καθώς και του υπερβάλλοντος της αξίας ανακατασκευής του κτιρίου ποσού του στεγαστικού δανείου.
Απαλλαγή πληρωμής της επόμενης οφειλής ασφαλίστρων, σε περίπτωση απώλειας εργασίας.
Αποζημίωση σε αξία καινούργιου.
Κάλυψη της αναλογίας σας για ζημιές σε κοινόκτητους χώρους, αν η ασφαλιζόμενη κατοικία είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας.
Προστασία υπασφάλισης
Διπλασιασμός του ορίου κάλυψης αντικειμένων ιδιαίτερης αξίας σε περιόδους  εορτών.
Έξοδα μεταστέγασης.
Κάλυψη του  περιεχομένου στο χώρο προσωρινής διαμονής.
Απώλεια ενοικίων
Ζημιές κατά την πυρόσβεση
Έξοδα περιορισμού ζημιάς
Έξοδα έκδοσης αδειών και αμοιβές αρχιτεκτόνων – μηχανικών
Αποκομιδή ερειπίων
Το πρόγραμμα ασφάλεια εν οίκω | κύρια κατοικία παρέχεται ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ (εκτός από την κάλυψη σεισμού – έκρηξης ηφαιστείου).
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ PRIME

Υπηρεσίες οδικής φροντίδας

Οι Ασφάλειες Σαριδάκης σε συνεργασία με την Prime Insurance εκτός από την ασφαλιστική σας κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, έχουν δημιουργήσει και σας παρέχουν ένα σύνολο υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στο συμβόλαιό σας και σας προσφέρουν ασφάλεια αφού, οτιδήποτε και να σας συμβεί, είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα.

Φροντίδα Ατυχήματος
Τηλ. 212 212 7999   (24ωρη εξυπηρέτηση)
Σε περίπτωση ατυχήματος καλέστε αμέσως τη Φροντίδα Ατυχήματος που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και περιμένετε στο σημείο του συμβάντος τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας, ο οποίος θα αναλάβει επιτόπου τις διαδικασίες καταγραφής και δήλωσης της ζημιάς, φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε μέχρι την ασφαλή αποχώρησή σας από το σημείο του ατυχήματος.  Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αλλά και μετά από αυτό, μπορείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε να κάνετε χρήση των ιατρικών ή νομικών συμβουλών που σας παρέχει δωρεάν η PRIME INSURANCE με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών της. Σε περίπτωση που το όχημά σας έχει ακινητοποιηθεί λόγω του ατυχήματος, ο συνεργάτης μας θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του σε συνεργείο επισκευής οχημάτων (η ρυμούλκηση ισχύει για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες άνω των 50 c.c. και για φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους).
Οδική Βοήθεια
Τηλ. 212 212 7999   (24ωρη εξυπηρέτηση)
Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί ανάγκη μπορείτε να κάνετε χρήση της Οδικής Βοήθειας, αν έχετε την κάλυψη, καλώντας στο τηλέφωνο 212 212 7999 και ενημερώνοντας την Υπηρεσία Οδικής Βοήθειας για το σημείο που βρίσκεται ακινητοποιημένο το όχημά σας, προκειμένου να επιληφθεί της επισκευής ή της μεταφοράς του σε συνεργείο επισκευής οχημάτων. Η κάλυψη αυτή περιλαμβάνει και την Ταξιδιωτική Βοήθεια που καλύπτει τα έξοδα διαμονής και επαναπατρισμού των επιβατών του οχήματος, σε περίπτωση που το ασφαλιζόμενο όχημα κλαπεί ή ακινητοποιηθεί.
Για τις υπηρεσίες Φροντίδα Ατυχήματος και Οδική Βοήθεια η PRIME INSURANCE συνεργάζεται με την Europ Assistance S.A. Greek Branch.

To Health Keeper της Generali εμπλουτίζεται με το Women Plus

 Βασική φιλοσοφία της Generali αποτελεί η ολιστική προσέγγιση της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε και προσέφερε το καινοτόμο εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα HealthKeeper. Τον απόλυτο Φύλακα Υγείας που δίνει έμφαση στην πρόληψη και παρέχει ολοκληρωμένη Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη, σε όλη την Ελλάδα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
 
Στις βασικές του παροχές περιλαμβάνονται:
 
Απεριόριστος αριθμός Ιατρικών Επισκέψεων σε ιατρούς του δικτύου και των Εξωτερικών ιατρείων συνεργαζόμενων νοσηλευτικών ιδρυμάτων με ανταγωνιστικές τιμές & δωρεάν επισκέψεις στις εφημερεύουσες ειδικότητες για τα επείγοντα περιστατικά.
Διαγνωστικές Εξετάσεις στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα με ανταγωνιστικές τιμές και 100% κάλυψη των δαπανών με χρήση ταμείου.
Ιατρικές Πράξεις με Ειδικό Προνομιακό Τιμοκατάλογο.
Δωρεάν Ετήσιο Check-up ενηλίκων ή παιδιών, καθώς και μια σειρά από εξειδικευμένους προληπτικούς ελέγχους, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.
Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο, εντός Αττικής, προς τα συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα για νοσηλεία, για επείγοντα περιστατικά.
To Health Keeper προσθέτει το Plus στο ευ ζην
 
Τώρα, το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα εμπλουτίζεται εκ νέου με το WomenPlus. Πρόκειται για ένα πακέτο προνομίων και υπηρεσιών που ενισχύουν και προάγουν την ευεξία σε όλα τα επίπεδα.
 
Ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, το Women’sPlus εστιάζει σε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που διασφαλίζουν την καλή σωματική και ψυχολογική υγεία. Από την πρόληψη, την άθληση, τη διατροφή έως την αισθητική και τη δερματολογία, το Women’s plus προσφέρει προνομιακή πρόσβαση και εκπτώσεις σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως:
 
Γυναικολογικούς ελέγχους
Γυμναστήρια
Διατροφολόγους
Αισθητικά- Δερματολογικά κέντρα,
καθώς πεποίθηση της εταιρείας είναι ότι η καλή υγεία είναι συνάρτηση ενός καλού τρόπου ζωής.
 
 
ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ* ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GENERALI ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2810 232320 ή στο 28310 30900

Γνωρίστε τις υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας της «Ασφάλεια Μινέττα»

Το nextdeal.gr, σε συνέχεια της ενημέρωσης για τα προγράμματα οδοντιατρικής περίθαλψης (δείτε εδώ την παρουσίαση των προγραμμάτων της Generali και της Metlife), σας παρουσιάζει τα δυο προϊόντα οδοντιατρικής φροντίδας που προσφέρει η εταιρία «Ασφάλεια Μινέττα»: το CLEVER DENTAL και το CLEVER DENTAL BASIC.

Όπως ενημερώνει η εταιρία, οι οδοντιατρικές καλύψεις παρέχονται εντός Ελλάδος, σε συμβεβλημένα ή συνεργαζόμενα κέντρα με την εταιρία «MEDIADENT». Για την Οδοντιατρική περίθαλψη λειτουργεί Συντονιστικό Κέντρο, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, 24 ώρες το 24ωρο, το οποίο παρέχει ιατρικές συμβουλές μέσω τηλεφώνου, καθώς και πληροφορίες για την χρήση των παροχών της κάλυψης. Ο ασφαλισμένος, για να κάνει χρήση των παροχών της κάλυψης, πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσει με το Συντονιστικό Κέντρο Οδοντιατρικής Περίθαλψης, το οποίο ενημερώνει για τον πλησιέστερο στον τόπο κατοικίας του ασφαλισμένου συμβεβλημένο οδοντίατρο.

Περίοδοι αναμονής:

Α. Η κάλυψη των οδοντιατρικών πράξεων παρέχεται μετά την πάροδο 1 μηνός για θεραπεία και 3 μηνών για τη βασική προσθετική, από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του ασφαλιστηρίου.

Β. Οι πρόσθετες δωρεάν παροχές παρέχονται 30 ημέρες μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος του ασφαλιστηρίου. (Διευκρινίζεται ότι δεν ισχύει περίοδος αναμονής για την παροχή του Πιστοποιητικού Οδοντιατρικής Υγιεινής για τους ασφαλισμένους έως 18 ετών.)

Οι παραπάνω περίοδοι αναμονής δεν ισχύουν σε περίπτωση χειρουργικής ή συντηρητικής αποκατάστασης συνεπεία ατυχήματος.

Ασφαλίζονται άτομα από ηλικίας 1 μηνός έως 65 ετών.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

Clever Dental – Ε.Ο. 151036

Η Εταιρία καλύπτει, μέχρι το παρακάτω αναγραφόμενο ανώτατο ετήσιο ποσό κάλυψης, το κόστος απεριόριστων οδοντιατρικών πράξεων κατά ποσοστό 80% επί προκαθορισμένων τιμών.

Κατ’ εξαίρεση:

Α. Ειδικά για τις εργασίες προσθετικής και ορθοδοντικής το παραπάνω ποσοστό κάλυψης επί των προκαθορισμένων τιμών διαφοροποιείται για το πρώτο έτος ασφάλισης και για κάθε ετήσια ανανέωση ως ακολούθως:

1ο έτος: εξήντα πέντε τοις εκατό (65%)
2ο έτος: εβδομήντα τοις εκατό (70%)
3ο έτος και εφεξής: ογδόντα τοις εκατό (80%)
Β. Το παραπάνω ποσοστό κάλυψης επί των προκαθορισμένων τιμών για τις οδοντιατρικές πράξεις: α) έλεγχος και αφαίρεση πλάκας – φθορίωση, β) αφαίρεση καλύπτρας, γ) έμφραξη με αμάλγαμα και στίλβωση, δ) κάλυψη οπών και σχισμών ανά δόντι (sealants), ε) λεύκανση (εξαιρείται το κόστος αγοράς υλικών και ναρθήκων), διαμορφώνεται σε ποσοστό 90%.

Εξαιρείται της κάλυψης το κόστος των πολύτιμων μετάλλων (άργυρος, παλλάδιο, χρυσός και πλατίνα), αν επιλεγούν για χρήση, όπως επίσης και το κόστος οδοντοπροσθετικών αποκαταστάσεων, προσθετικών εξαρτημάτων, εμφυτευμάτων, αλλομοσχευμάτων, μεμβρανών και ειδικών ορθοδοντικών συσκευών.

Το ανώτατο ετήσιο ποσό κάλυψης ανά ασφαλιζόμενο ορίζεται για το πρώτο έτος ασφάλισης και αυξάνεται σε κάθε ετήσια ανανέωση ως ακολούθως:

1ο έτος: 3.000 €
2ο έτος: 3.500 €
3o έτος: 4.000 €
4o έτος: 4.500 €
5o έτος και εφεξής: 5.000€
Διευκρινίζεται ότι η πληρωμή της ιδίας συμμετοχής του ασφαλισμένου και του κόστους των μη καλυπτόμενων σύμφωνα με τα παραπάνω υλικών και πράξεων γίνεται απευθείας στον συμβεβλημένο οδοντίατρο.

Πρόσθετες Δωρεάν Παροχές ανά Ασφαλιστικό Έτος

Για τους ενήλικες Ασφαλισμένους (άνω των 18 ετών):

1. Ένας Οδοντιατρικός Διαγνωστικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, ακτινολογικό έλεγχο, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.

2. Ένας Ορθοδοντικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση και διάγνωση.

3. Δύο Οδοντικοί Καθαρισμοί που περιλαμβάνουν: τον καθαρισμό με υπερήχους και το γυάλισμα των δοντιών. Διευκρινίζεται ότι δεν καλύπτονται ουλίτιδες.

4. Μία επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού.

5. Δύο προληπτικά σφραγίσματα.

6. Ένα μόνιμο σφράγισμα (εκτός VI ομάδας και ανασυστάσεων).

7. Δύο ενδοστοματικές ακτινογραφίες.

Για τους ανήλικους Ασφαλισμένους (έως 18 ετών):

1. Ένας Οδοντιατρικός Διαγνωστικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, ακτινολογικό έλεγχο, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.

2. Ένας Ορθοδοντικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση και διάγνωση.

3. Μία φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

4. Δύο εξαγωγές νεογιλού.

5. Μία κάλυψη οπών και σχισμών.

6. Ένα Πιστοποιητικό Οδοντιατρικής Υγιεινής.

7. Μία επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού.

Clever Dental Basic – Ε.Ο. 151036

Η Εταιρία καλύπτει, μέχρι το παρακάτω αναγραφόμενο ανώτατο ετήσιο ποσό κάλυψης, το κόστος απεριόριστων οδοντιατρικών πράξεων κατά ποσοστό 60% επί προκαθορισμένων τιμών.

Εξαιρείται της κάλυψης το κόστος των πολύτιμων μετάλλων (άργυρος, παλλάδιο, χρυσός και πλατίνα), αν επιλεγούν για χρήση, όπως επίσης και το κόστος οδοντοπροσθετικών αποκαταστάσεων, προσθετικών εξαρτημάτων, εμφυτευμάτων, αλλομοσχευμάτων, μεμβρανών και ειδικών ορθοδοντικών συσκευών.

Το ανώτατο ετήσιο ποσό κάλυψης ανά ασφαλιζόμενο ορίζεται για το πρώτο έτος ασφάλισης και αυξάνεται σε κάθε ετήσια ανανέωση ως ακολούθως:

1ο έτος: 1.500 €
2ο έτος: 2.000 €
3o έτος: 3.000 €
4o έτος: 4.000 €
5o έτος και εφεξής: 5.000€
Διευκρινίζεται ότι η πληρωμή της ιδίας συμμετοχής του ασφαλισμένου και του κόστους των μη καλυπτόμενων σύμφωνα με τα παραπάνω υλικών και πράξεων γίνεται απευθείας στον συμβεβλημένο οδοντίατρο.

Πρόσθετες Δωρεάν Παροχές ανά Ασφαλιστικό Έτος

Για τους ενήλικες Ασφαλισμένους (άνω των 18 ετών):

1. Ένας Οδοντιατρικός Διαγνωστικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, ακτινολογικό έλεγχο, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.

2. Ένας Ορθοδοντικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση και διάγνωση.

3. Ένας Οδοντικός Καθαρισμός που περιλαμβάνει: τον καθαρισμό με υπερήχους και το γυάλισμα των δοντιών. Διευκρινίζεται ότι δεν καλύπτονται ουλίτιδες.

4. Μία επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού.

5. Τρία προληπτικά σφραγίσματα ή δύο μόνιμα (εκτός VI ομάδας και ανασυστάσεων).

6. Δύο ενδοστοματικές ακτινογραφίες.

Για τους ανήλικους Ασφαλισμένους (έως 18 ετών):

1. Ένας Οδοντιατρικός Διαγνωστικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, ακτινολογικό έλεγχο, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.

2. Ένας Ορθοδοντικός Έλεγχος που περιλαμβάνει: κλινική εξέταση και διάγνωση.

3. Μία φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

4. Δύο εξαγωγές νεογιλού.

5. Μία κάλυψη οπών και σχισμών.

6. Ένα Πιστοποιητικό Οδοντιατρικής Υγιεινής.

7. Δύο ενδοστοματικές ακτινογραφίες.

8. Μία επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού.

nextdeal

ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ* ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΜΙΝΕΤΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 2810232320 ή 2831030900

Η Generali φροντίζει για το Ευ Ζην των ασφαλισμένων της

Βασική φιλοσοφία της Generali αποτελεί η ολιστική προσέγγιση της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε και προσέφερε το καινοτόμο εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα Health Keeper. Τον απόλυτο Φύλακα Υγείας που δίνει έμφαση στην πρόληψη και παρέχει ολοκληρωμένη Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη, σε όλη την Ελλάδα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος!

Στις βασικές του παροχές περιλαμβάνονται:

Απεριόριστος αριθμός Ιατρικών Επισκέψεων σε ιατρούς του δικτύου και των Εξωτερικών ιατρείων συνεργαζόμενων νοσηλευτικών ιδρυμάτων με ανταγωνιστικές τιμές & δωρεάν επισκέψεις στις εφημερεύουσες ειδικότητες για τα επείγοντα περιστατικά.

Διαγνωστικές Εξετάσεις στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα με ανταγωνιστικές τιμές και 100% κάλυψη των δαπανών με χρήση ταμείου.

Ιατρικές Πράξεις με Ειδικό Προνομιακό Τιμοκατάλογο.

Δωρεάν Ετήσιο Check-up ενηλίκων ή παιδιών, καθώς και μια σειρά από εξειδικευμένους προληπτικούς ελέγχους, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο, εντός Αττικής, προς τα συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα για νοσηλεία, για επείγοντα περιστατικά.

To Health Keeper προσθέτει το Plus στο ευ ζην σας!

Τώρα, το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα εμπλουτίζεται εκ νέου με το Women Plus. Πρόκειται για ένα πακέτο προνομίων και υπηρεσιών που ενισχύουν και προάγουν την ευεξία σε όλα τα επίπεδα!

Ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, το Women’s Plus εστιάζει σε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που διασφαλίζουν την καλή σωματική και ψυχολογική υγεία. Από την πρόληψη, την άθληση, τη διατροφή έως την αισθητική και τη δερματολογία, το Women’s plus προσφέρει προνομιακή πρόσβαση και εκπτώσεις σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως:

Γυναικολογικούς ελέγχους

Γυμναστήρια

Διατροφολόγους

Αισθητικά- Δερματολογικά κέντρα

Γιατί η Generali γνωρίζει ότι η καλή υγεία είναι συνάρτηση ενός καλού τρόπου ζωής.

Insurancedaily

ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ* ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GENERALI είναι δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη

Aσφάλιση Προσώπων: Συχνές Ερωτήσεις

Εν μέσω οικονομικών δυσκολιών και της σημερινής ασάφειας, πολλοί διερωτώνται μία και δεν μπορούν να σηκώσουν τους κινδύνους όλους μόνοι τους, αν μπορούν να έχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ατυχημάτων προσωπικό; αν μπορούν να ασφαλιστούν για νοσοκομειακή περίθαλψη για οποιαδήποτε αιτία, αν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ατυχημάτων για τους ίδιους ή και ένα πρόγραμμα που να συμπεριλαμβάνει όλη την οικογένεια.

Απάντηση: Ναι, υπάρχουν

Οι ασφαλιστικές το τελευταίο διάστημα, επιχειρώντας να αναλάβουν μέρος των κινδύνων ή όλους έχουν σχεδιάσει και προωθήσει στην αγορά κατάλληλα προγράμματα για τις ανάγκες των ασφαλισμένων. Στόχος τους η προστασία των ασφαλισμένων σε περίπτωση που επέλθει ο κίνδυνος τον οποίον οι πολίτες δεν θα μπορούν να διαχειριστούν λόγω της έλλειψης ρευστότητας και των οικονομικών δυσκολιών που υφίστανται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ετσι, προγράμματα ασφάλισης προσωπικά που προσφέρουν κάλυψη στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας αλλά και έγκαιρη και αποτελεσματική βοήθεια σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος εξασφαλίζοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε επίπεδο, είναι στην διάθεση των πολιτών.

Επίσης και προγράμματα νοσοκομειακά με επιλογή του νοσηλευτικού ιδρύματος

Τέλος και ο ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οικογενείας προσφέροντας καλύψεις σε τομείς πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας αλλά και έγκαιρη και αποτελεσματική βοήθεια σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος εξασφαλίζοντας στον ασφαλιζόμενο ή/και στα μέλη της οικογένειάς του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε επίπεδο.

Εξ αυτών, η Interlife προσφέρει το Προστασία Personal.Το κυριότερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι κατατάσσει τις κατηγορίες των επαγγελμάτων και έχει δημιουργήσει 5 διαφορετικά σχέδια ασφάλισης, ώστε σε κάθε περίπτωση να προσφέρεται η ασφαλιστική προστασία που έχει πραγματικά ανάγκη ο καθένας ξεχωριστά και μοναδικά.

Το Προστασία Family που δημιουργήθηκε για να καλύπτει ολόκληρη την οικογένεια συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών σε περίπτωση ατυχήματος, καταβάλλοντας στον δικαιούχο το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο ανάλογα με το σχέδιο που έχει επιλέξει. Το πρόγραμμα κατατάσει τις κατηγορίες των επαγγελμάτων και παρέχεται σε 3 διαφορετικά σχέδια.

Το Ηospital Protection ένα πρωτοποριακό πλήρες πρόγραμμα που συνδυάζει την κάλυψη των νοσηλίων του ασφαλισμένου εντός Δημόσιου Νοσοκομείου, με την κάλυψη των Διαγνωστικών Εξετάσεων και των Επισκέψεων σε Ιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία Δημόσιων Νοσοκομείων, βάσει πρωτοτύπων αποδείξεων. Παράλληλα παρέχει αποζημίωση στον ασφαλιζόμενο σε περίπτωση ατυχήματος.

Το Υγεία Maximum παρέχει στον ασφαλισμένο ή και την οικογένεια πολυτέλεια μίας ολοκληρωμένης κάλυψης υγείας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνδυάζει ευέλικτα και δυναμικά διάφορες μορφές εξασφάλισης απλά, μοντέρνα και οικονομικά. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 60 ετών.

Πριν αγοραστεί το πρόγραμμα, συστήνεται ο πελάτης να πάρει την συμβουλή του επαγγελματία διαμεσολαβητή.

Πληροφορίες από εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από τις Ασφάλειες Σαριδάκης* μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλ. 2810 232320 ή 28310 30900.

 

sofokleousin

Ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις για την ασφάλιση κατοικίας από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Με μία σειρά επίκαιρων παρεμβάσεων σε όλο το εύρος των προγραμμάτων της για την ασφάλιση κατοικίας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη πιο προσιτά ασφάλιστρα, μεγαλύτερη ευελιξία και ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει πλέον νέα πιο οικονομικά ασφάλιστρα στα προγράμματά της:

BASICHOME – την πλέον οικονομική πρόταση για την ασφάλιση της κατοικίας, με βασικές αλλά ουσιαστικές καλύψεις καθώς και την ειδική παροχή οικονομικής υποστήριξης της οικογένειας σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας. Το πρόγραμμα, με επιπλέον την κάλυψη σεισμού, προσφέρεται και για την ασφάλιση κατοικιών που αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο.

SAFEHOME – ένα πρόγραμμα που προσφέρει διευρυμένη κάλυψη κατά πλήθους ζημιών σε κτίριο και περιεχόμενο της κατοικίας, έχει ενσωματωμένη κάλυψη σεισμού και προσφέρεται και για την ασφάλιση κατοικιών που αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο.

BESTHOME – ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ασφάλιση υψηλών προδιαγραφών για τη μόνιμη κατοικία τους, με πάνω από 30 καλύψεις για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο, πλήρες πακέτο αστικών ευθυνών, καλύψεις για την ευρύτερη διασφάλιση της οικογένειας (π.χ. προσωπικό ατύχημα, κάλυψη φοιτητικής στέγης, κ.α.) και ειδικές παροχές όπως, επίδομα οικογενειακής υποστήριξης και προκαταβολή αποζημίωσης σε περίπτωση ολικής καταστροφής της οικίας.

Επιπλέον, η Υδρόγειος Ασφαλιστική, δημιούργησε ένα νέο, πλήρες πρόγραμμα για την ασφάλιση της εξοχικής κατοικίας – ΗΟΜΕ ΕΞΟΧΙΚΗ- που προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε είδους ζημιές, αστική ευθύνη πυρός, κλοπή καθώς και κάλυψη για εξωτερικά βοηθητικά κτίσματα και κατασκευές (π.χ. πέργκολες, bbq).

Το προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Υδρογείου Ασφαλιστικής διατίθενται από το δίκτυο των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σήμερα στις ασφάλειες Σαριδάκης στο email: info@saridakisins.gr στα τηλέφωνα 2810 232320 ή 28310 30900

Είναι σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς για την υγεία σας

Στην PRIME INSURANCE και στις Ασφάλειες Σαριδάκης* καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε ασφαλείς ξέροντας ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα απρόοπτα γεγονότα, όπως ένα ατύχημα, μία ξαφνική χειρουργική επέμβαση ή μία νοσηλεία λιγότερο ή περισσότερο δαπανηρή, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε στις προσωπικές σας οικονομίες ή να στερηθείτε την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που θα θέλατε να έχετε.

Τα προγράμματα Υγείας της PRIME INSURANCE καλύπτουν αποκλειστικά τις δικές σας ατομικές και οικογενειακές ανάγκες, με ασφάλιστρα που καθορίζονται από τις προσωπικές σας απαιτήσεις και δυνατότητες, αφού μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε το ποσό της απαλλαγής σας προσαρμόζοντας στα δικά σας μέτρα το κόστος ασφάλισης.

Σε κάθε περίπτωση, η PRIME INSURANCE σας παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης που σε συνδυασμό με άλλα συμπληρωματικά προγράμματα (κάλυψη σοβαρών ασθενειών, προσωπικά ατυχήματα, χειρουργικά και νοσοκομειακά επιδόματα, κ.λπ.) διαμορφώνουν ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας για να νιώθετε την ασφάλεια που θέλετε.

Οι συνεργασίες μας με κορυφαία νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα σας εξασφαλίζουν ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών και πλήθος παροχών και εκπτώσεων, ενώ ειδικό Συντονιστικό Κέντρο Υγείας λειτουργεί σε 24 ώρες το 24ωρο για την καθοδήγηση των ασφαλιζόμενων και την παροχή ιατρικών συμβουλών.

Τέλος, ακριβώς επειδή καταλαβαίνουμε, σας αποζημιώνουμε άμεσα και εύκολα χωρίς ψιλά γράμματα, πολύπλοκες διαδικασίες και πλήθος δικαιολογητικών.

Εκτός από τις παροχές και τα ειδικά προνόμια του κάθε προγράμματος υγείας, η PRIME INSURANCE σας προσφέρει επιπλέον:

Άρση των απαλλαγών (εφόσον υπάρχουν) σε περίπτωση νοσηλείας εξαιτίας ατυχήματος.

Ειδικά επιδόματα σε περίπτωση χρήσης του Ταμείου Κοινωνικής Ασφάλισης.

Απευθείας εξόφληση στα συμβεβλημένα νοσοκομεία με απαλλαγή του ασφαλιζόμενου από την υποχρέωση εκταμίευσης χρημάτων.

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα των ασφαλιζόμενων παιδιών της οικογένειας.

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα των μελών της συνεχώς αυξανόμενης ομάδας των δωρητών οργάνων.

Πληρωμή των ασφαλίστρων σε δόσεις.

Απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων της ανανέωσης του συμβολαίου, σε περίπτωση απόλυσης, ή πτώχευσης.

Οι Ασφάλειες Σαριδάκης* σε συνεργασία με την PRIME INSURANCE φροντίζουν να νιώθετε πάντα ασφαλείς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 232320 ή στο 28310 30900