PENSION PLAN

Εγγυημένο κεφάλαιο για μια ζωή. Τη δική σας!

Η ανασφάλεια και το ασταθές περιβάλλον των Κοινωνικών Φορέων ολοένα και εντείνονται.

Ετσι, η ανάγκη κάθε ασφαλισμένου να αισθάνεται σίγουρος ότι οι καταβολές του θα αξιοποιηθούν με τον αποδοτικότερο τρόπο και πάνω απ’ όλα θα αποδοθούν στο ακέραιο τη στιγμή της συνταξιοδότησης, είναι πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά.

Το Pension Plan είναι ένα σύγχρονο και απόλυτα εγγυημένο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, που επιτρέπει στον ασφαλισμένο να γνωρίζει από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα υπογράψει το ασφαλιστικό του συμβόλαιο, το ακριβές ελάχιστο ποσό που θα εισπράξει στη λήξη του. Δηλαδή, γνωρίζει από την αρχή ότι το μικρότερο ποσό που θα λάβει είναι το εγγυημένο κεφάλαιο ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα να εισπράξει μεγαλύτερο ποσό, εάν προκύψουν αποδόσεις πάνω από τις ελάχιστα εγγυημένες.

Εσείς:

  • Eπιλέγετε το χρόνο και τον τρόπο που θα εισπράξετε τη σύνταξή σας
  • Επιλέγετε αν επιθυμείτε να αυξήσετε το κεφάλαιό σας με έκτακτες καταβολές
  • «Θωρακίζετε» το κεφάλαιό σας από τον πληθωρισμό
  • Επιλέγετε τον τρόπο καταβολής της μηνιαίας σας σύνταξης

– Ισόβια σύνταξη σταθερού μηνιαίου ποσού. Για να έχετε τη σιγουριά ότι θα εισπράττετε για όλη σας τη ζωή τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα

– Ισόβια σύνταξη σταθερού μηνιαίου ποσού με εγγυημένη περίοδο καταβολής για 5 ή 10 χρόνια

– Ισόβια σύνταξη σταθερού μηνιαίου ποσού, η οποία θα μεταβιβαστεί σε ποσοστό 80% στο/στη σύζυγο σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου

– Εγγυημένες μηνιαίες καταβολές για 5 ή 10 χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγετε να εισπράξετε το εγγυημένο κεφάλαιο μέσα σε προκαθορισμένη περίοδο 5 ή 10 ετών, αντί να λαμβάνετε ένα μικρότερο μηνιαίο ποσό για το υπόλοιπο της ζωής. Το δικαίωμα αυτό είναι μεταβιβαζόμενο, σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, σε οποιοδήποτε πρόσωπο της επιλογής του.

 

Σε συνεργασία με την Generali

 PENSION EMPHASIS

Το PENSION Emphasis της Generali, έρχεται να καλύψει μια σύγχρονη ανάγκη, αυτή της προστασίας ενός ήδη αποταμιευμένου κεφαλαίου. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα μεγιστοποίησής του κεφαλαίου αυτού με χαμηλό επενδυτικό ρίσκο. Συγκριτικό του πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι, απαλλαγμένοι από κάθε μηνιαία δέσμευση, μπορείτε μέσω μίας εφάπαξ καταβολής να θωρακίσετε την αποταμίευσή σας από εξωγενείς παράγοντες, αλλά και να τη δείτε να μεγιστοποιείται.

Η Generali, με τη δύναμη και την εγγύηση ενός παγκόσμιου οργανισμού, έχει σχεδιάσει για εσάς ένα επενδυτικό πλάνο που σας διασφαλίζει πρόσβαση στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές. Κι όλα αυτά με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, χωρίς αποκλεισμούς, αφού η είσοδος στο πρόγραμμα ξεκινάει με ένα πολύ χαμηλό κεφάλαιο μόλις 5.000 ευρώ. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να σας χαρίσει την απόλυτη ελευθερία στη διαχείριση των χρημάτων σας. Γιατί η χωρίς περιορισμούς διαχείριση της αποταμίευσής σας είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Θέλετε επιλογές και τις θέλετε τώρα!

Το PENSION Emphasis σας προσφέρει ελευθερία στην διαχείριση της αποταμίευσής σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης του λογαριασμού σας ή μετατροπής του σε εγγυημένη σύνταξη το χρόνο που εσείς θα επιλέξετε. Ακόμη και την επόμενη μέρα! Η Generali αναγνωρίζει ότι κάθε ενέργεια που κάνει κανείς για να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο, αξίζει την καλύτερη προστασία, την οποία και σας παρέχει το PENSION Emphasis. Για να μπορείτε να χαρείτε τα αποτελέσματα των κόπων σας, όποτε εσείς το επιλέξετε και με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Η σύνταξή μου…

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του PENSION Emphasis είναι η δυνατότητα μετατροπής της αξίας του λογαριασμού επένδυσης σε σύνταξη. Μετά την πάροδο 6 μηνών μπορείτε να μετατρέψετε το επενδυτικό σας πρόγραμμα σε συνταξιοδοτικό και να απολαμβάνετε μηνιαίες απολαβές, επιλέγοντας μία από τις πέντε επιλογές σύνταξης που σας προσφέρει η Generali:

Ισόβια, σταθερή, μηνιαία εγγυημένη σύνταξη

Εγγυημένη, σταθερή, μηνιαία σύνταξη ορισμένης διάρκειας (5, 10, 15, 20, 25 έτη)

Ισόβια, αυξανόμενη ετησίως, εγγυημένη μηνιαία σύνταξη.

Ισόβια, σταθερή, μηνιαία σύνταξη, μεταβιβαζόμενη στον/στην σύζυγο κατά 80% σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου μετά την έναρξη καταβολής σύνταξης

Ισόβια, σταθερή, μηνιαία σύνταξη, με δυνατότητα επιλογής εγγυημένης περιόδου καταβολής για 5 ή 10 χρόνια. Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να εισπράττετε για όλη σας τη ζωή ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα, διασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση θανάτου η σύνταξη θα συνεχίσει να καταβάλλεται σε άτομο της επιλογής σας, μέχρι να συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα των 5 ή 10 ετών, ανάλογα με την επιλογή σας

Επιπλέον, το PENSION Emphasis σας προσφέρει:

Πρόσθετη Ασφαλιστική Προστασία σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα, για να νιώθετε ασφαλείς πέρα από κάθε ενδεχόμενο

Ετήσια Ενημέρωση Υπολοίπου, για να εξασφαλίσετε απόλυτη διαφάνεια και να σχεδιάσετε με σύνεση τα επόμενα βήματά σας

Ευέλικτη Διάρκεια χωρίς Χρονικές Δεσμεύσεις, γιατί όλα γύρω μας αλλάζουν γρήγορα, το ίδιο και εσείς

 

Generali

1508003_1017544254944294_2649229902916699913_n