Ευτυχία είναι να ζεις τη ζωή στο Full

Σχεδιάστε µε ευελιξία την ασφάλιση της υγείας σας µε το πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής και διασφαλίστε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε την υγεία σας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες!

Το πρόγραμμα Full [Heath] θα είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας, σε όλα τα στάδια της ζωής σας. Eξασφαλίζοντας έτσι, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας σας.

Επιπλέον το πρόγραμμα Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες και οι οικονομικές σας δυνατότητες αλλάζουν, για να απολαμβάνετε τη ζωή… Full από υγεία!

Δείτε τις επιλογές που σας προσφέρει το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full [Health] κάνοντας κλικ  εδώ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα υγείας Full επισκέπτοντας τη σελίδα της Εθνικής ασφαλιστικής.

Επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε άμεσα ραντεβού,για τη συζήτηση όρων και καλύψεων και να αποκτήσετε το πρόγραμμα υγείας Full. Κάποιος ασφαλιστής του πρακτορείου Σαριδάκης θα αναλάβει την εξυπηρετησή σας με ένα τηλεφώνημα στο 2831030900 ή με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.