Τα προγράμματα υγείας «Santé» σας παρέχουν ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για νοσοκομειακή περίθαλψη με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες.

Στα προγράμματα υγείας Santé περιλαμβάνονται τα προγράμματα, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα με ένα κλικ πάνω στους συνδέσμους που επισυνάπτονται παρακάτω.

Δεν σας αρέσουν οι συμβιβασμοί, κυρίως όταν πρόκειται για την υγεία σας; Για εσάς σχεδιάσαμε τα προγράμματα Santé Privilège & Santé Avantage, που σας παρέχουν όσα περιμένετε από ένα πρόγραμμα υγείας.

Το Santé Confort Plus προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε περίθαλψη. Στόχος η κάλυψη μικρών και μεγάλων δαπανών για την υγεία σας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

To Santé Confort 6000 προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε περίθαλψη. Στόχος η ολοκληρωμένη ασφάλιση με χαμηλό κόστος σε πελάτες που πιθανώς διαθέτουν και άλλους ασφαλιστικούς φορείς.

To Santé Essentiel Plus προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε περίθαλψη. Στόχος η κάλυψη μικρών και μεγάλων δαπανών για την υγεία σας, μετά από μικρή δική σας συμμετοχή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να αποκτήσετε το πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει πλήρως σε εσάς και καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες σας προγραμματίζοντας ραντεβού με κάποιον ασφαλιστή του ασφαλιστικού πρακτορείου Σαριδάκης στο τηλέφωνο 2831030900 ή με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.