Η ΑΧΑ στηρίζει τους πληγέντες του σεισμού στην Κω

Μετά τις σημαντικές ζημιές σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και οικίες που προκάλεσε η σεισμική δόνηση στην Κω, οι άνθρωποι της ΑΧΑ προχώρησαν άμεσα σε κάθε απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να δώσουν προκαταβολές αποζημιώσεων στους πελάτες τους που έχουν πληγεί και χρειάζονται βοήθεια για να καλύψουν τα πρώτα τους έξοδα.
«Η στιγμή της ζημιάς αποτελεί για τους ανθρώπους της ΑΧΑ τη σημαντικότερη στιγμή στη σχέση της εταιρείας με τους πελάτες. Μέσα από αυτήν ένας ασφαλιστικός οργανισμός αποδεικνύει έμπρακτα ότι και μπορεί και επιλέγει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, στηρίζοντας όσους τoν εμπιστεύθηκαν» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Συναισθανόμαστε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες και στεκόμαστε δίπλα τους με τον καλύτερο για εκείνους τρόπο. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι είμαστε στο ύψος της εμπιστοσύνης που μας έχουν δείξει και αφαιρούμε έγνοια από την έγνοια τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια» ανέφερε ο Λυκούργος Πέτροβας, διευθυντής Λειτουργιών της ΑΧΑ στην Ελλάδα.
Η ΑΧΑ δηλώνει συνεπής στην επιλογή της να στηρίζει άμεσα τους ασφαλισμένους της. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες ενέργειες άμεσης αποζημίωσης έχουν πραγματοποιηθεί μετά τον σεισμό της Κεφαλονιάς τον Ιανουάριο του 2014 και της Λευκάδας τον Νοέμβριο του 2015, τις πλημμύρες της Δυτικής Ελλάδας τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς και μετά τον παγετό του Ιανουαρίου 2017, που έπληξε διάφορες περιοχές της χώρας