Ασφάλεια Εν Οίκω | κύρια κατοικία από την Prime Insurance

Το πρόγραμμα ασφάλεια Εν Οίκω | κύρια κατοικία ασφαλίζει το κτίριο και το περιεχόμενο της Κύριας Κατοικίας σας με τους δικούς σας όρους και σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας.
Εκτός από την απαραίτητη βασική ασφάλιση, σας προτείνει μία σειρά από σημαντικές συμπληρωματικές καλύψεις για να επιλέξετε και να δημιουργήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
Πολύτιμες παροχές και πλεονεκτήματα ολοκληρώνουν την ασφάλιση της περιουσίας σας για να νιώθετε πιο ασφαλείς και προστατευμένοι με τη δική σας ασφάλεια εν οίκω!
Οι βασικές καλύψεις
Ζημιές από πυρκαγιά, κεραυνό, καπνό, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, πολιτικές ταραχές.
Θραύση τζαμιών – καθρεφτών
Βραχυκύκλωμα  ηλεκτρικών κτιριακών εγκαταστάσεων ή/και ηλεκτρικών συσκευών
Προσωπικό ατύχημα
Οι συμπληρωματικές καλύψεις
Ζημιές από καιρικά φαινόμενα (θύελλα, πτώση δέντρων / στύλων από θύελλα, πλημμύρα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, χιονόπτωση, χαλαζόπτωση, έξοδα άντλησης νερών).
Ζημιές από κλοπή (κλοπή οικοσκευής με διάρρηξη, κλοπή οικοσκευής με τη χρήση αντικλειδιού, κλοπή κοσμημάτων που βρίσκονται σε χρηματοκιβώτιο, ζημιές κλοπής στο περιεχόμενο και στο κτίριο της κατοικίας).
Αστική ευθύνη από καλυπτόμενο κίνδυνο. Συμπεριλαμβάνεται και η αστική ευθύνη ενοικιαστή προς τον ιδιοκτήτη ή ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή.
Γενική αστική ευθύνη.
Ζημιές από σεισμό ή έκρηξη ηφαιστείου (και τις συνέπειες αυτών δηλ. έκρηξη, πυρκαγιά, παλιρροϊκό κύμα, καθίζηση ή κατολίσθηση)
Οι δωρεάν παροχές
Κάλυψη των δόσεων του στεγαστικού δανείου, σε περίπτωση ζημιάς, καθώς και του υπερβάλλοντος της αξίας ανακατασκευής του κτιρίου ποσού του στεγαστικού δανείου.
Απαλλαγή πληρωμής της επόμενης οφειλής ασφαλίστρων, σε περίπτωση απώλειας εργασίας.
Αποζημίωση σε αξία καινούργιου.
Κάλυψη της αναλογίας σας για ζημιές σε κοινόκτητους χώρους, αν η ασφαλιζόμενη κατοικία είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας.
Προστασία υπασφάλισης
Διπλασιασμός του ορίου κάλυψης αντικειμένων ιδιαίτερης αξίας σε περιόδους  εορτών.
Έξοδα μεταστέγασης.
Κάλυψη του  περιεχομένου στο χώρο προσωρινής διαμονής.
Απώλεια ενοικίων
Ζημιές κατά την πυρόσβεση
Έξοδα περιορισμού ζημιάς
Έξοδα έκδοσης αδειών και αμοιβές αρχιτεκτόνων – μηχανικών
Αποκομιδή ερειπίων
Το πρόγραμμα ασφάλεια εν οίκω | κύρια κατοικία παρέχεται ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ (εκτός από την κάλυψη σεισμού – έκρηξης ηφαιστείου).
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ PRIME