Η εφαρμογή Groupama NOW εμπλουτίζεται με δυο νέες λειτουργίες

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει, με την προσθήκη δυο νέων λειτουργιών, την καινοτόμο και πρόσφατα βραβευμένη εφαρμογή για smart κινητές συσκευές Groupama NOW.

Το νέο «e–asy Claim Home/Business» επιτρέπει την καταγραφή ζημιάς ή ατυχήματος στο σπίτι ή την επιχείρηση και την αποστολή αιτήματος αποζημίωσης μέσω της smart συσκευής, ενώ η Groupama Ασφαλιστική εγγυάται την καταβολή της αποζημίωσης μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες, μόλις το αίτημα συμφωνηθεί μεταξύ του πελάτη και του πραγματογνώμονα και η ζημιά δεν ξεπερνά την αξία των €3.000.

Η δεύτερη νέα λειτουργία επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο, με τρία μόνο clicks να υποβάλει τα στοιχεία που απαιτούνται, ώστε η Groupama Ασφαλιστική να του αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφορά για την ασφάλιση της κατοικίας του.

Οι δυο νέες λειτουργίες έρχονται να ενισχύσουν την εφαρμογή Groupama NOW που, μέχρι σήμερα με το «e-asy Claim Motor» διευκόλυνε τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστική να υποβάλουν αντίστοιχη ηλεκτρονική δήλωση συμβάντος για το όχημά τους.

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά ασφαλιστικά δεδομένα εφαρμογή Groupama NOW παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους από την Groupama Ασφαλιστική και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον ασφαλισμένο, όπως τον εύκολο έλεγχο για κάθε ασφάλιση, την άμεση πληρωμή του συμβολαίου και την άμεση επικοινωνία με την εταιρεία.

«Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, με σκοπό την απλοποίηση των διαδικασιών ασφάλισης και την ταχύτερη και πάντα συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών της», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Εταιρείας.

aagora.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε σήμερα τις Ασφάλειες Σαριδάκης* επίσημο συνεργάτη της Groupama