Έκτακτη Ανακοίνωση: Αναβολή Συνεδρίου για την Κοινωνική Ασφάλιση

To Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επιθυμεί μέσα από τις πρωτοβουλίες του να συνδράμει στην αναζήτηση λύσεων για κρίσιμα θέματα της οικονομίας και επιχειρηματικότητας μέσα πάντα από δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή τεκμηριωμένων θέσεων με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων. Στο πλαίσιο αυτό είχε προγραμματίσει την διεξαγωγή ενόςσυνεδρίου πάνω στο μείζον ζήτημα του ασφαλιστικού για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή σχεδόν όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Λόγω όμως της κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεωναντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει ο ανοικτός διάλογος που επιθυμούσαμε και συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι και με αίσθημα ευθύνης να προχωρήσουμε στην αναβολή αυτού του συνεδρίου. Σε εύθετο χρόνο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές για την διαθεσιμότητα τους αλλά και όσους δήλωσαν συμμετοχή στο συνέδριο. Ευελπιστούμε ότι το συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε ένα κλίμα που να επιτρέψει την συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων.

insurancedaily