Ηλεκτρονικά ραβασάκια σε οφειλέτες του ΚΕΑΟ, κινητοποιήσεις από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ

Σε 198.904 οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων θα στείλει τις επόμενο διάστημα το ΚΕΑΟ ηλεκτρονικά σημειώματα να προχωρήσουν στην ρύθμιση των οφειλών τους .

Ωστόσο από την πλευρά των ασφαλισμένων ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ και άλλων φορέων των αυτοαπασχολούμενων ετοιμάζονται αντιδράσεις και κινητοποιήσεις .

Ο Σύλλογος των Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ της Αθήνας ετοιμάζει συγκέντρωση των μελών του και ταυτόχρονα προχωρά σε νομικές ενέργειες τόσο για το θέμα των οφειλών, όσο και για την ασφαλιστική κάλυψη υγείας .

Επίσης την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου σε κινητοποίηση στο ΚΕΑΟ Θεσσαλονίκης ενάντια στα χαράτσια και τις κατασχέσεις Κινητοποίηση στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρών Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στις 8.30 το πρωί ενάντια στην πολιτική που οδηγεί τον κλάδο στον αφανισμό, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

Επίσης ο Σύλλογος ο Σύλλογος Ασφαλισμένων – Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ καλεί τα μέλη του την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Τούμπας , στην συγκέντρωση του συλλόγου μας για τη διαδικασία προσφυγών κατά του ΟΑΕΕ – ΚΕΑΟ. Ομιλία από τα μέλη του Δ.Σ και ενημέρωση από νομικό τμήμα του Συλλόγου για τις τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και το νέο νόμο Κατσέλη.

asfalisinet