Καλύπτονται οι δαπάνες ψυχολογικής υποστήριξης μετά από ληστεία ασφαλισμένης οικίας;

Τα τελευταία έτη λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης τα περιστατικά κλοπών και ληστειών έχουν αυξηθεί δραματικά. Ο φόβος που αισθάνεται ο νοικοκύρης και τα μέλη της οικογένειας του μετά από μία παραβίαση της οικογενειακής του εστίας, ενδέχεται να προκαλέσει ψυχολογική διαταραχή.

Μια αφορμή για συζήτηση με υφιστάμενους ή υποψήφιους πελάτες, μπορεί να είναι εκτός των άλλων και η ψυχολογική πίεση που θα υποστούν οι ίδιοι ή και τα μέλη της οικογένειας τους, μετά από ένα τέτοιο γεγονός. Η ψυχολογία των ανθρώπων επηρεάζεται αρνητικά ακόμα και εάν το περιστατικό έχει συμβεί στο σπίτι του συγγενή, του γείτονα, του πελάτη, του φίλου, του κουμπάρου που θα διηγηθεί το συμβάν.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν τα έξοδα ψυχολογικής υποστήριξης του ασφαλισμένου και των μελών της οικογένειας του, που θα προκύψουν μετά από μια κλοπή ή ληστεία της ασφαλισμένης οικίας.

Ψυχολογική υποστήριξη

Δεκάδες οι καθημερινές αφορμές που μας δίνονται για να σκεφτούμε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μας και δεκάδες οι ασφαλιστικές λύσεις που έχουμε στην διάθεση μας για να τις καλύψουμε! Ένας πολυπράγμονας διαμεσολαβητής εκτός των άλλων υπηρεσιών προσφέρει και ψυχολογική ανάταση στους πελάτες του! Think Positive! Είναι μια αφορμή ακόμα για εξεύρεση εισοδήματος σε δύσκολους καιρούς.

nextdeal

Μέντωρ Διαμεσολαβητής