Το μέλλον της ΥΓΕΙΑΣ μέσα από ΣΔΙΤ μπορούν να δουν οι διαμεσολαβούντες

Το εύρος και οι δυνατότητες συνεργασιών στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ, που μπορούν να υλοποιηθούν με το «μοντέλο» των ΣΔΙΤ, θα παρουσιαστούν σε ειδική θεματική ενότητα του 10ου Insurance Conference που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου στο Divani Caravel. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης, Χατζηθεοδοσίου μαζί με σημαντικούς ομιλητές θα δώσουν την προοπτική.
Τις λύσεις που σήμερα υπάρχουν για τη βελτίωση του τομέα της Υγείας μέσω της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ΣΔΙΤ) θα αναδείξουν οι συμμετέχοντες στην θεματική ενότητα με θέμα: «Το μέλλον της Υγείας στην συνεργασία του Δημόσιου με τον Ιδιωτικό Τομέα».
Το πάνελ, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβούντες, θα στηρίξουν με τις παρουσιάσεις τους ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο Ειδικός Ταμειακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Σωτήρης Μπερσίμης , ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δημ. Γαβαλάκης, ο γενικός διευθυντής του κλάδου Ζωής και Υγείας Ομίλου Interamerican κ. Γιώργος Βελιώτης και ο καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μιλτιάδης Νεκτάριο