Μην αμελείτε τη θραύση κρυστάλλων, ειδικά αν ζείτε στο κέντρο

 

Όσοι μένετε σε περιοχές πλησίον του κέντρου θα έχετε σίγουρα κάνει χρήση αυτής της κάλυψης από την ασφαλιστικής σας. Βλέπετε έχει γίνει της μόδας το να σπάνε τα τζάμια οχημάτων, ακόμα και να μην έχουν κάτι να πάρουν από μέσα!
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πέρασε στο Κεραμεικό και ο απολογισμός σε ότι αφορά τα σπασμένα τζάμια ακόμα μια φορά ήταν τραγικός! Οι φθορές τέτοιου τύπου κάθε Σ/Κ είναι σε υψηλό νούμερο με τη πλειοψηφία των ιδιοκτητών, μόλις ξεπεράσουν το αρχικό σοκ της ζημιάς, ανακουφισμένοι να καλούν την ασφαλιστική τους θέτοντας σε ισχύ τη κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Όμως ανάμεσα στα ανακουφισμένα πρόσωπα, βλέπεις κι αρκετούς συνοφρυωμένους να μονολογούν πως θα καλύψουν τη ζημιά. Μα γιατί ρε παιδιά για 4 – 5 ευρώ το μήνα επιπλέον να πρέπει να καλύψετε μια ζημιά πολλαπλάσια σε κόστος από την τσέπη σας.
Μάλιστα, η εν λόγω υπηρεσία καλύπτει ζημίες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από την απόπειρα κλοπής, από τη θραύση των κρυστάλλων του ανεμοθώρακα, και όλων των παραθύρων του αυτοκινήτου περιλαμβανομένων και των εξόδων τοποθέτησης τους.

Ποια τα οφέλη από τη Θραύση Κρυστάλλων;
Με τη συγκεκριμένη, προαιρετική υπηρεσία, καλύπτονται οι φθορές στα πλαϊνά παράθυρα, στο μπροστινό και πίσω παρμπρίζ. Καλύπτονται μάλιστα οι φθορές αυτές ακόμα και αν δεν προέρχονται από ατύχημα. Προσοχή όμως δεν καλύπτονται τα φανάρια και η ηλιοροφή, εκτός κι αν έχετε επισυνάψει ξεχωριστή συμφωνία με την ασφαλιστική σας! Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά σε κάποια από τις εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο (συνήθως η ασφαλιστική εταιρεία μας υποδεικνύει που). Από εκεί και πέρα, οι περιπτώσεις είναι δύο. Είτε να επισκευάσουμε τη γυάλινη επιφάνεια, είτε να την αντικαταστήσουμε.
Πριν επισκεφτείτε ένα κατάστημα επισκευής παρμπρίζ, φροντίστε να έχετε μαζί σας:
– Άδεια κυκλοφορίας – Ασφαλιστήριο συμβόλαιο – Δίπλωμα οδήγησης – Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Γιώργος Μούζος

nextdeal