Ν. Σταυρογιάννη/DAS: Προγράμματα νομικής προστασίας σε κάθε οικογένεια

Την προώθηση και ανάπτυξη των προϊόντων νομικής προστασίας μέσα από την διεύρυνση του πελατολογίου των συνεργατών της DAS έθεσε ως στόχο η Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Hellas Νάντια Σταυρογιάννη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τίτλο «Personal Branding: Αναδεικνύοντας τον ηγέτη μέσα μας» σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ.

Μεταξύ των άλλων στην ομιλία της κατά την έναρξη της ημερίδας απευθυνόμενη στην διαμεσολάβηση, η Νάντια Σταυρογιάννη τόνισε «βάζουμε στόχους και για να τους πετύχουμε, βάζουμε υψηλότερα εσάς».

Ζήτησε να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την προώθηση των προϊόντων νομικής προστασίας ώστε να γίνουν γνωστά σε κάθε οικογένεια. Συγκεκριμένα είπε « έτσι θα πετύχουμε έναν ακόμα στόχο.. θα κάνουμε γνωστά τα προϊόντα σε κάθε οικογένεια», συμπληρώνοντας ότι «η τύχη επιβραβεύει τους τολμηρούς».

Εξαιρετικής σημασίας για την Ν. Σταυρογιάννη η χάραξη στρατηγικής για την επίτευξη των στόχων, οι τυχόν αναπροσαρμογές και διορθώσεις, όταν απαιτούνται από τις καταστάσεις και προσαρμογή στις αλλαγές. Τόνισε χαρακτηριστικά, «συνεχίζουμε να χαράσσουμε την στρατηγική μας, αναπροσαρμοζόμαστε κάνουμε διορθώσεις αν χρειαστεί»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διευθύνουσα σύμβουλος της DAS έχει θέσει βασικό στόχο της ανάπτυξη των προϊόντων νομικής προστασίας μέσα από την εκπαίδευση και την επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών της εταιρείας., «στόχος η επίτευξη του κοινού σκοπού», η ίδια υπογράμμισε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Όπως έχει δηλώσει η Ν. Σταυρογιάννη τα προγράμματα νομικής προστασίας της D.A.S. Hellas, στηρίζουν τον καθένα να διεκδικήσει το δίκιο του. Παρέχουν το μοναδικό προνόμιο, την βεβαιότητα ότι μπορεί ο κάθε πολίτης να έχει νομικό στήριγμα χωρίς τον δισταγμό, χωρίς την ανησυχία του κόστους προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Είτε πρόκειται για συμβουλή είτε για εξωδικαστική επίλυση προβλήματος, είτε για προσφυγή στη δικαιοσύνη η Νομική Προστασία είναι η λύση για την δύσκολη ώρα.

Υπενθυμίζεται πρόσφατα η Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Hellas εξελέχθη Αντιπρόεδρος του ΕΙΑΣ.

sofokleousin