ΠΟΔΗΛΑΤώ – Το πρωτοποριακό πρόγραμμα που προστατεύει εσάς και το ποδήλατό σας

Η χρήση του ποδηλάτου και τα οφέλη της είναι γνωστά σε όλους. Πολλοί συνάνθρωποί μας χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους, για τους περιπάτους ή ακόμα και για να ασκηθούν.

Η AIG προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις σε όλες σας τις ανάγκες, δημιούργησε το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ΠΟΔΗΛΑΤώ.

Με ένα ελκυστικό πακέτο καλύψεων, το ΠΟΔΗΛΑΤώ προστατεύει τόσο τον ποδηλάτη όσο και το ποδήλατο, από μια σειρά καθημερινών κινδύνων.

Καλύψεις

Κλοπή του ποδηλάτου

Αποζημιώνει την ολική κλοπή του ποδηλάτου από το σπίτι, το αυτοκίνητο, την αποθήκη ή το γκαράζ. Προϋπόθεση είναι να ήταν κλειδωμένος ο χώρος (ή το αυτοκίνητο) στον οποίο φυλασσόταν το ποδήλατο, να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και να έχει γίνει αναφορά του συμβάντος στην Αστυνομία.

Ιδιες ζημιές του ποδηλάτου

Καλύπτει κάθε τύπου ζημιά που θα υποστεί το ποδήλατο κατά τη χρήση ή τη μεταφορά του και η οποία επηρεάζει τη λειτουργία του.

Οδική βοήθεια

Πανελλαδική και 24ωρη κάλυψη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, η οποία εξασφαλίζει τη μεταφορά του ποδηλάτου σε κάποιο συνεργείο ή στο σημείο εκκίνησης, π.χ. το σπίτι του ασφαλισμένου.

Αστική ευθύνη

Καλύπτονται οι σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές τρίτων που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, μέχρι και το ποσό των 50.000 ευρώ.

Κάλυψη προσωπικού ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος του ποδηλάτη που θα προκληθεί κατά την οδήγηση του ασφαλισμένου ποδηλάτου, η AIG αποζημιώνει για:

  • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες έως 1.000 ευρώ
  • Οπτική βλάβη μέχρι 500 ευρώ
  • Οδοντική βλάβη μέχρι 500 ευρώ
  • Επίδομα χρήσης κράνους 2.000 ευρώ
  • Απώλεια ζωής από ατύχημα 10.000 ευρώ
  • Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα 10.000 ευρώ

 

Ασφάλειες ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ σε συνεργασία με την AIG

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο [email protected] ή στο τηλ. 2810 232320