Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

logo.png  nhs

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα σύστημα Υπηρεσιών Υγείας στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών δομών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης (NHS) και έχει στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών για το σύγχρονο άνθρωπο.

Διαχειρίζεται προγράμματα υγείας που συνδυάζουν τις παροχές του Δημόσιου φορέα υγείας Ε.Ο.Π.Υ. με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες των Ιδιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων/Διαγνωστικών Κέντρων/Πολυϊατρείων/Ιατρείων και παράλληλα εξασφαλίζουν πλήρη κάλυψη σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε άτομα που δεν είναι ενταγμένα σε κοινωνικό φορέα ασφάλισης.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Ετσι δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη να πραγματοποιήσουν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων είτε στις κλινικές του ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είτε σε Πανελλαδικό δίκτυο χιλίων διακοσίων πενήντα (1250) επιλεγμένων και γεωγραφικά κατανεμημένων ιδιωτικών ιατρείων όλων των ειδικοτήτων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Α. Δωρεάν στις ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου, Χειρουργού, ΩΡΛ καθώς και Παιδιάτρου και Παιδοχειρουργού στις παιδιατρικές κλινικές.

Β. Με συμμετοχή δέκα ευρώ στις ειδικότητες: Ενδοκρινολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Νευρολόγου, Δερματολόγου, Οφθαλμιάτρου και Πνευμονολόγου

ΔΙΚΤΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Με το πρόγραμμα παρέχονται απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες σε επιλεγμένο Πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτικών ιατρείων τα οποία παρέχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (Ε.Ο.Π.Υ.Υ), με συμμετοχή των μελών του προγράμματος, με το ποσό των είκοσι ευρώ ανά επίσκεψη.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα προγράμματα υγείας της “N.H.S.” δίνουν στα μέλη τους:

Α) Απεριόριστες και Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις (για τα μέλη που θα κάνουν χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα και

Β) Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις με συμμετοχή ποσοστού 20% για τα μέλη του προγράμματος που δεν είναι ενταγμένα στο δημόσιο ασφαλιστικό φορέα (ΕΟΠΥΥ) ή δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα.

Οι εξετάσεις αυτές παρέχονται ανεξαρτήτου ηλικίας ή προϋπάρχουσας πάθησης.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Α. Οφθαλμολογικές επεμβάσεις (Laser)

Β. Δωρεάν αγορά γυαλιών αξίας έως 160 ευρώ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Απεριόριστες οδοντιατρικές υπηρεσίες

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ /ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Απεριόριστες επισκέψεις, με συμμετοχή του συνδρομητή:

  • Τριάντα ευρώ ανά επίσκεψη σε ιατρούς Ομοιοπαθητικούς
  • Εικοσι πέντε ευρώ ανά επίσκεψη σε ιατρούς Βελονιστές και Ψυχολόγους
  • Είκοσι ευρώ ανά επίσκεψη σε Διατροφολόγους/Διαιτολόγους
  • Είκοσι ευρώ ανά συνεδρία σε Λογοθεραπευτικά κέντρα

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Απεριόριστες Φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με συμμετοχή των μελών που κυμαίνεται από δέκα έως είκοσι ευρώ ανά συνεδρία, ανάλογα με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα, το εξατομικευμένο πρόγραμμα κάθε ασθενή καθώς και το πλήθος των συνεδριών που θα πραγματοποιηθούν.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ (Check up)

Βασικό αιματολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει: Γενική αίματος, ΤΚΕ, Γενική ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια καθώς και ένα ηπατικό έλεγχο με μέτρηση των SGOT, SGPT και γ-GT

Οδοντιατρικό έλεγχο που περιλαμβάνει: Ελεγχο της στοματικής κοιλότητας, καθαρισμό δοντιών, στίλβωση, φθορίωση

Οφθαλμολογικό έλεγχο (για τα μέλη άνω των 14 ετών) που περιλαμβάνει: Ελεγχο οπτικής οξύτητας, τονομέτρηση με Goldman, έλεγχο στην σχισμοειδή λυχνία και απλή βυθοσκόπηση

Αξιολόγηση λόγου, ομιλίας και παιδοψυχιατρικών διαταραχών (Λογοθεραπευτικά Κέντρα)

 

Ρωτήστε μας για κάθε απορία σας

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ σε συνεργασία με την NHS