Σε ψηφιακή ανάπτυξη η DAS Hellas!

Με νέες επιλογές που αξιοποιούν την τεχνολογία και το διαδίκτυο, η D.A.S. Hellas εδραιώνει την παρουσία της στην ψηφιακή εποχή εφαρμόζοντας με συνέπεια τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με στόχο να διευκολύνει τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της.

 

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε νέο site (www.das.gr), που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα του Ομίλου. Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα στοιχεία, και θα αποτελεί βάση αναφοράς για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με την εταιρία, τις δράσεις της, τα προϊόντα και τις καλύψεις που προσφέρουν, ώστε να βρίσκει απαντήσεις μέσα από ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

 

Ταυτόχρονα η D.A.S. Hellas θέλοντας να αναπτύξει την πρόσβασή της στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα νεανικό κοινό ανοίγοντας ένα παράθυρο επικοινωνίας, εισήλθε στο χώρο των social media και δημιούργησε τη δική της σελίδα στο facebook (DAS Hellas Νομική Προστασία). Η σελίδα μέσα από τη συνεχή ανανέωση της ύλης της κερδίζει καθημερινά σημαντικό αριθμό νέων «φίλων».

Παράλληλα εγκαινιάζει νέες δυνατότητες προς όλους τους ασφαλισμένους αναφορικά με τον τρόπο εξόφλησης των ασφαλίστρων τους, μέσα από τη γνωστοποίηση σε κάθε ασφαλισμένο ενός «κωδικού πληρωμής ασφαλίστρων» που είναι μοναδικός και του επιτρέπει την εξόφληση σε όποια τράπεζα και με όποιον τρόπο τον εξυπηρετεί.

 

Τέλος η εταιρία έχει συνδέσει τα προϊόντα της με τις ασφαλιστικές εφαρμογές των εταιριών PK Data και DATAWISE που χρησιμοποιεί ένας μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών παρέχοντάς τους τη δυνατότητα έκδοσης και διαχείρισης των συμβολαίων Νομικής Προστασίας.

Για την D.A.S. Hellas, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της αποτελεί έναν διαρκή στόχο.

 

Σαριδάκης* Επίσημος αντιπρόσωπος της DAS