Συνεργασία Μεσιτών Ασφαλίσεων για την προώθηση καινοτόμου προγράμματος

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν η Σ.Ι. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ – Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων και η Global Net Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ για την προώθηση ενός πολύ χρήσιμου και καινοτόμου προγράμματος ασφάλισης κινητών & tablets, που η πρώτη, σε αποκλειστική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία GENERALI HELLAS, δημιούργησε και λάνσαρε στην ασφαλιστική αγορά.

Η μακρόχρονη, απολύτως πετυχημένη παρουσία και των δύο Μεσιτικών εταιριών στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς επίσης το μέγεθος και η αξιοπιστία της GENERALI, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων καλύψεων και την εν γένει εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, ενώ επιδίωξη της συνεργασίας των δύο μεσιτικών εταιριών είναι η ευρύτερη ανάπτυξη και η προώθηση του νέου αυτού ασφαλιστικού προϊόντος στο σύνολο της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Το πρόγραμμα ασφάλισης έρχεται να καλύψει ένα κενό στην πολύ σημαντική αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας & tablets, ενώ αποδέκτες του είναι τόσο οι ιδιώτες – καταναλωτές, όσο και οι εισαγωγείς των προϊόντων αυτών, καθώς επίσης και όλα τα σημεία πώλησης(καταστήματα &e-shops) και οι μεγάλοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας.

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι:

Το πολύ χαμηλό κόστος ασφάλισης,

Οι απλές και γρήγορες διαδικασίες ασφάλισης,

Η ευρύτητα των καλύψεων των ασφαλιστικών κινδύνων,

Οι ξεκάθαροι και εύκολα κατανοητοί όροι του συμβολαίου.

Κοινή πεποίθηση και των δύο συμβαλλόμενων μεσιτικών εταιριών είναι ότι στοχευμένες επαγγελματικές συνέργειες τέτοιας μορφής είναι εφικτές και ευέλικτες, συμβάλλουν στην επωφελή ανάπτυξη και των δύο εταιριών, προάγοντας παράλληλα τον θεσμό και τον ρόλο του Μεσίτη Ασφαλίσεων και της Ιδιωτικής Ασφάλισης γενικότερα.

insurancedaily