Συνεργασία Interlife και Ευρωκλινικής για το πρόγραμμα υγείας KinderCARE99

Για το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 που δημιούργησε η Interlife Ασφαλιστική και τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής ενημερώθηκαν οι συνεργάτες της Interlife νομού Αττικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα και παραβρέθηκαν 170 και πλέον Διαμεσολαβητές, επιδεικνύοντας το ζωηρό ενδιαφέρον των επαγγελματιών της Ασφαλιστικής Αγοράς για το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα Υγείας για παιδιά και νέους.
Όπως επεσήμανε ο CEO της Interlife, κ. Γιάννης Βοτσαρίδης, η συνεργασία της εταιρείας με την Ευρωκλινική γίνεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Interlife για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της και σηματοδοτεί τις προοπτικές για ευρύτερες συνέργειες μεταξύ των δύο Ομίλων στο μέλλον.
Στη συνέχεια, ο κ. Βοτσαρίδης παρουσίασε αναλυτικά το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα KinderCARE99, που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες παιδιών και νέων ηλικίας από 30 ημερών έως 25 ετών στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 99 ευρώ ετησίως, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξία που προσδίδει στην εταιρία η νέα συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής.
Στον χαιρετισμό του ο CEO του Ομίλου της Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συνεργασία του Ομίλου Ευρωκλινικής με την Interlife Ασφαλιστική. Υπογράμμισε πως ο Όμιλος Ευρωκλινικής διαθέτει υπερσύγχρονα ∆ιαγνωστικά, Θεραπευτικά και Χειρουργικά κέντρα όλων των ειδικοτήτων, πλήρως οργανωμένων που πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας. Αναφέρθηκε στο κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό όλων των ιατρικών και παιδιατρικών ειδικοτήτων, στους έμπειρους νοσηλευτές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς και επιτρέπει την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας.
Για την πληρέστερη ενημέρωση του Δικτύου συνεργατών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ακολούθησε ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων, η οποία πρόσφατα μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Αντίστοιχη εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος της εταιρείας στην έδρα της Interlife στη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουλίου.
Επικοινωνήστε με το Ασφαλειών Σαριδάκης για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα KinderCARE99