Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών Prime Insurance

Η μαγευτική Βαρκελώνη ήταν ο προορισμός επιβράβευσης των Συνεργατών της Prime Insurance. Συνοδευόμενοι από τον κ.Σ.Αίσωπο, Εμπορικό Διευθυντή της Εταιρίας, οι Συνεργάτες που πέτυχαν τους στόχους των πωλήσεων πέρασαν τέσσερις ημέρες στην ηλιόλουστη Ισπανική πόλη.

Διαμένοντας σε ξενοδοχείο στο κεντρικότερο σημείο δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να κάνουν βόλτες και να θαυμάσουν τα υπέροχα κτίρια που κοσμούν τη Βαρκελώνη. Επισκέφθηκαν την Εκκλησία της Sagrada Familia και το Guell Park δημιουργίες του παγκοσμίου φήμης Gaudi. Η εκδρομή στο Figueras και τη Girona μάγεψε τους Συνεργάτες οι οποίοι ξεναγήθηκαν και στο μουσείο του Salvador Dali. Στο πρόγραμμα του ταξιδίου φυσικά συμπεριλήφθηκε και επίσκεψη στο ναό του ποδοσφαίρου, το διάσημο γήπεδο της Barcelona. Τα παραδοσιακά εδέσματα της Ισπανίας ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες!

Με πλατιά χαμόγελα, αγκαλιές και πολύ κέφι γέμισαν τα άλμπουμ φωτογραφιών των 50 και πλέον Συνεργατών που έλαβαν μέρος σ’αυτό το ταξίδι!

Η Prime Insurance συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες και τα ασφαλιστικά γραφεία για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου: Β.Μηλιώνη, A.Συκάλου, Δ.Φαραντούρη, Αθηναϊκοί Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Δ.Νικοδημητρόπουλο, Smart Insurance, Σ.Ξαντά, Ασφ. Γραφεία Κεντρικής Ελλάδος , Interteam, Life Solutions, Saemens, Budget, ISO ΕΠΕ, Ε.Καντιώτη, Α.Μπόζα, IGR Insurance Brokers, Σ. Παγάνη , Κ.Σαριδάκη, I. Ρουσσόπουλο, Γ.Σταυριανό, Α.Φαράντο, Εκ του Ασφαλούς, Global Insurance, Fortis, Ionios Brokers , Mega Insurance Brokers, Γιαννακούρο Σωκράτη, Λ.Κουτρούλη.