Υδρόγειος Ασφαλιστική: Φροντίζει για τις σπουδές πελατών και συνεργατών

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεργάζεται με το UCLan Cyprus (University of Central Lancashire, Cyprus), δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες, στους πελάτες της, καθώς και στους πρώτου βαθμού συγγενείς τους να σπουδάσουν στο μοναδικό βρετανικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο με έκπτωση έως 30%.
Οι ειδικές εκπτώσεις αφορούν τόσο Προπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας τεσσάρων ετών) όσο και Μεταπτυχιακά (διάρκειας ενός έτους) ή Μεταπτυχιακά Προγράμματα Εξ Αποστάσεως (διάρκειας ενός έτους) και άλλα ειδικά προγράμματα, σε εύρος τομέων, καθώς και διαμονή στο υπερσύγχρονο campus του πανεπιστημίου.
Επιπλέον, οι σπουδές στο UCLan Cyprus εξασφαλίζουν στους αποφοίτους δύο πτυχία, ένα από το UCLan Αγγλίας και ένα από το UCLan Κύπρου, με διεθνή αναγνώριση, χωρίς το υψηλό κόστος σπουδών και ζωής στη Μεγάλη Βρετανία (50% λιγότερο, κατά μέσο όρο, σε σχέση με άλλα βρετανικά πανεπιστήμια).
Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται δεκτές έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της Υδρογείου Ασφαλιστικής www.ydrogios.gr.