Ασφαλιστικός Γονέας – Η πρώτη ασφάλεια…αγάπης

Ο Ασφαλιστικός Γονέας – Lifecard είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση που  εξασφαλίζει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένειά σας, αν, ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας – Lifecard προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

Τα πλεονεκτήματά του είναι:

Δεν σας κοστίζει τίποτα απολύτως.

Εξασφαλίζει ψώνια χωρίς κόστος στην οικογένειά σας, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα  € 1.500 μηνιαίως ή στα € 18.000 τον χρόνο.

Είναι πολύτιμος οικονομικά, όπως και ο φυσικός γονέας για τα καθημερινά σας ψώνια. Σας επιστρέφει ένα σημαντικό μέρος των ασφαλίστρων που καταβάλλετε για οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριό σας στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Αν είστε από 18 έως 70 ετών, μπορείτε να εξασφαλίσετε εύκολα και απλά τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας – Lifecard.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Πίστης και θα παραλάβετε την κάρτα σας ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που θα δηλώσετε.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις Ασφάλειες Σαριδάκης για να συμπληρώσετε την αίτηση και να παραλάβετε την κάρτα σας την ίδια στιγμή.

logo.png