Δείτε το αύριο με αισιοδοξία με το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Pension Master Plan της Generali

Τα όνειρά σας μπαίνουν σε “πλάνο”

Ζείτε με την πεποίθηση ότι το αύριο μπορεί και πρέπει να είναι καλύτερο από το χθες; Επιθυμείτε ένα μέλλον όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας; H Generali καταλαβαίνει αυτή τη ανάγκη, και ανταποκρίνεται με το νέο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Pension Master Plan, το οποίο σας προσφέρει πολλαπλές επιλογές και ξεχωριστά πλεονεκτήματα.

Δείτε το αύριο με αισιοδοξία

Το Pension Master Plan είναι ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο αποταμιευτικό πρόγραμμα το οποίο, μέσα από πολλαπλούς συνδυασμούς παροχών, σας διασφαλίζει ένα πρόσθετο εισόδημα στο μέλλον. Η Generali σάς εγγυάται ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τεχνικό επιτόκιο και πολλαπλές επιλογές αποταμίευσης ώστε να μπορέσετε να έχετε Εγγυημένη σύνταξη για χρονικό διάστημα από 5 έως 25 χρόνια ή Ισόβια σύνταξη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα ποιοτικό βιοτικό επίπεδο και στο μέλλον και να χαρείτε στο μέγιστο την κάθε φάση της ζωής σας.

Ό,τι θελήσετε, όποτε το θελήσετε

Το Pension Master Plan χαρακτηρίζεται από μοναδική ευελιξία, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις. Τώρα μπορείτε να καθορίσετε εσείς το ποσό της σύνταξης που επιθυμείτε, αλλά και να επιλέξετε το χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο θα λάβετε το συσσωρευμένο κεφάλαιό σας.

Χαράξτε την αποταμιευτική σας στρατηγική

Το σύγχρονο αυτό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην καταβολή Σταθερού Περιοδικού Ασφαλίστρου ή του Ασφαλίστρου με Ετήσια Αναπροσαρμογή 3%. Εσείς απλά επιλέγετε τη στρατηγική που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Και επειδή οι συνθήκες στη ζωή μας συνεχώς μεταβάλλονται, έχετε επιπλέον τη δυνατότητα των έκτακτων καταβολών.

Επιλέξτε το Pension Master Plan και προγραμματίστε από τώρα το μέλλον που σας αξίζει.

 

Generali   copy-logo.png