Γιορτάζουμε Ασφαλώς ! Η μεγάλη γιορτή της ασφάλισης στο Σύνταγμα

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος , και με την υποστήριξη της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος , του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιείται μεγάλη εκδήλωση στο Σύνταγμα το απόγευμα της προσεχούς Τρίτη 10 Νοεμβρίου .

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας της Ασφάλισης που είναι η 11 Νοεμβρίου και σε σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων ΠΣΑΣ , αναφέρεται :

«Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσουμε την πλατεία Συντάγματος δίνοντας το μήνυμα στην κοινωνία ότι συνεχίζουμε να παλεύουμε παρά τις απίστευτες αντιξοότητες στον κλάδο ,στην οικονομία και στην χώρα ,να διαδίδουμε το μήνυμα ότι η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί και πρέπει να δώσει την πιο αποτελεσματική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της κατάρρευσης της κοινωνικής ασφάλισης .

Ο κλάδος μας πρέπει να αποκτήσει εξωστρέφεια και πρέπει να στηρίξουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία και να σχεδιάσουμε και άλλες πολλές παρόμοιες .

Μπορείτε να καλέσετε και πελάτες και φίλους σε αυτήν την γιορτή .

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ λοιπόν!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί τις επόμενες μέρες και θα υπάρχουν διασκεδαστικές αλλά και χρήσιμες εκπλήξεις.»

 

asfalisinet